Halloween-dräkter till herr / honom

Här hittar du tips på halloween-dräkter till honom. Både enklare halloween-dräkter man kan göra själv med prylar och rekvisita man har hemma, såväl som lite mer avancerade dräkter som man behöver lägga ner lite mer jobb på eller helt enkelt köpa färdiga.

DIY-dräkter till honom

Här har vi länkat till tips och inspiration på olika halloweendräkter du – mer eller mindre enkelt – kan göra själv.

1) Jack Torrance från The Shining

’Here’s Johnny!’, eller rättare sagt karaktären Jack Torrance från The Shining. En enkel och rolig Halloween-dräkt som alla kommer att känna igen och eventuellt bli lite rädda för. Allt som behövs lite trä (t.ex. botten av en trälåda) och en yxa.

Bild från http://partyhalloweencostumeideas.com/halloween-costume-ideas/jack-torrance-the-shining-costume/

2) Donald Trump

Gör succé(?) på festen, klä ut dig till Donald Trump. Allt som behövs är en kostym, en peruk och orange smink. Kan vara minst lika skrämmande för vissa som en mer ”traditionell” blodig massmördar-halloween-dräkt. Make Halloween Great Again!

Bild från https://www.brit.co/donald-trump-costume/

Vill du skippa det orange sminket och se ut på pricken som Donald, så finns det färdiga Donald Trump-masker att köpa hos Partykungen för en billig penning.

Färdiga halloweendräkter

Lugn, du måste inte göra halloweendräkten själv, här nedan hittar du några utvalda roliga och/eller läskiga halloweendräkter du kan köpa på nätet och få hem inom några dagar.

1) Hangover Maskeraddräkt

För dig som vill komma bakis till maskeradfesten med en bebis på magen som du inte riktigt vet hur den hamnade där…

The hangover maskeraddräkt

Pris: 499 kr. Finns att köpa här: https://www.coolstuff.se/Hangover-Maskeraddrakt

2) Uppblåsbar dinosaurie

Uppblåsbar dinosauriedräkt som blivit en succé i USA finns nu att köpa även i Sverige. Dräkten är unisex så passar precis lika bra för henne. En batteridriven fläkt medföljer som används för att fylla t-rex-dräkten med luft.

T-rex uppblåsbar maskeraddräkt

Pris: 995 kr. Finns att köpa här: https://www.partykungen.se/uppblasbar-t-rex-maskeraddrakt.html