Inlägget gjort

Korta skräckberättelser på bara 2 meningar

Spökhistorier behöver inte vara långa för att vara effektfulla. Här är 9 korta skräckberättelser på bara två meningar trots sina få ord kan få nackhåret att resa sig. Skräckberättelserna är översatta från engelska till svenska, länkar till originalen hittar du nedan.

Jag kan inte röra mig, andas, prata eller höra någonting, och det är så mörkt hela tiden. Hade jag vetat att det skulle bli så här ensamt, hade jag velat bli kremerad istället.

Jag vaknade upp av att det knackade på glaset. Först trodde jag det var från fönstret men sen hörde jag att ljudet kom från spegeln igen.

Du kommer hem, trött efter en lång dags arbete och vill bara slappa för dig själv. Du sträcker dig efter strömbrytaren, men en annan hand är redan här.

Hittade en bild i min telefon på mig när jag sover. Jag bor själv.

Hon frågade varför jag andades så häftigt. Det gjorde jag inte.

Min dotter slutar inte gråta och skrika på natten. Jag har besökt hennes grav och bett henne att sluta, men det hjälper inte.

Jag går aldrig och lägger mig. Men jag fortsätter att vakna upp.

Hon går upp för att titta till sitt sovande spädbarn. Fönstret var öppet och sängen var tom.

Var inte rädd för monster, leta efter dom. Titta till vänster, till höger, under sängen, bakom och i garderoben, men titta aldrig upp, hon hatar att bli sedd.

De översatta skräckberättelserna kommer från sunnyskyz.com och thoughtcatalog.com.