Publicerad den

Läskigast halloween dräkter 2019

Tycker du det är tråkigt att klä ut dig till en orange pumpa eller ett snälla spöket Laban på halloween? Då har du hamnat helt rätt, för här tipsar vi på halloween-dräkter.se istället om 2019 års läskigaste halloween dräkter och masker. Här hittar du zombiesar med blod i mungipan, livsfarliga skräckclowner, levande döda, skräckfilmsmasker och annat otrevligt.

Varsågoda, de läskigaste halloween-dräkterna i år:

1) Elak clown mask

En ärrad och härjad clownmask med riktigt otrevliga detaljer som de hypnotiska ögonen och smutsiga vassa tänder. Pris: 299 kr. Finns att köpa här.

2) Skräckclown med machete

Skräckclownen skrämmer slag på de flesta i dessa tider av clownskräck, komplett med mask och overall, blodig machete går att välja till. En klassiker som ligger helt rätt i tiden. Pris: 499 kr. Finns att köpa här.

3) Mask med blodiga köttsår och dragkedjor

Skräckmask med dragkedjor och öppna köttsår som ser allmänt väldigt skräckinjagande ut. Pris: 149 kr. Finns att köpa här.

4) Zombie på jakt efter människor

Zombiefånge som rymt från fängelset på jakt efter människor. Dräkten kommer med tröja, byxor, hatt och handbojor. Pris: 199 kr. Finns att köpa här.

 

5) Alla helgons blodiga natt – Michael Myers

Att man kan se så skräckinjagande trots att ansiktet ser helt lugnt och oberört ut. Michael Myers mask skrämmer slag på de flesta! Pris: 299 kr. Finns att köpa här.

6) Läskig häxa med gröna händer

En synnerligen otrevlig häxa komplett med häxmask, en stirrande blick och gröna händer. Pris: 499 kr. Finns att köpa här.

7) Skräckdräkt för barn

Utklädnader för barn på halloween är ofta lite åt det gulligare hållet, även om det är en pumpadräkt eller spökdräkt. Den här skräckclownen har dock väldigt få gulliga inslag, eller egentligen inga alls. Den är bara läskig och otrevlig. Pris: 299 kr. Finns att köpa här.

8) Rekvisita – Häxa med lysande ögon

Ingen dräkt men en rekvisita – en animerad häxa med ögon som lyser på det rörliga huvudet och ett elakt skratt. Vi lovar dig att du hade hoppat till om du stötte på det här ute i mörkret! Pris: 995 kr. Finns att köpa här.

Har du ännu inte – mot förmodan – hittat din halloweenutklädnad så hittar du fler tips på halloweendräkter hos Maskis.